En nog veel meer

Naast de 'normale' cartografie, hebben wij als cartograaf ook de kennis in huis om diverse media te leveren. Naast de reguliere landkaart, fietskaart, etc. zijn wij ook in staat om bijvoorbeeld atlassen, wandpanelen en white-boards te leveren met daarop een kaartbeeld. Bent u op zoek naar een poster van een kaartbeeld van uw omgeving, kunnen wij u hier eenvoudig bij helpen met onze eigen machinepark. Benieuwd naar de mogelijkheden, neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag aan het gewenste product.

Printing-On-Demand

Printing-On-Demand is voor veel bedrijven de toekomst. Geen grote, maar kleinere oplages kaarten op aanvraag. De printkwaliteit bij Printing-On-Demand is vergelijkbaar met conventioneel drukwerk. Daarnaast beschikken we over een eigen vouwmachine, waarmee we de perfecte kaart voor u kunnen maken. Dit brengt de volgende voordelen met zich mee:
- Geen grote investering vanaf het eerste moment voor het drukwerk;
- Geen risico dat er te veel kaarten op voorraad blijven liggen;
- Er kunnen tussentijds aanpassingen gedaan worden aan de kaart;
- Er kan een grotere variatie aan kaarten aangeboden worden, in plaats van één kaart in een grote oplage.

Wandpaneel / Whiteboard

Bijna elk bedrijf heeft wel een whiteboard aan de muur hangen. Wil je er een bedrukt met een kaart, welke ook magnetisch is? Dan kan dat! Het is leuk om erop aan te geven waar je klanten te vinden zijn, waar al je vestigingen zijn gevestigd en hoe deze verdeeld zijn over het land of de wereld. Wij maken deze op maat voor u.

Zet de wereld op de kaart!