Kaart op maat | Cartograaf

Met behulp van geavanceerde technologie en vanuit een breed assortiment aan brondata, zoals MapCreator, Kadaster, OpenStreetMap, Euroglobalmap en vele andere datasets, maken wij hoogwaardige kaarten. Daarbij kunnen vanzelfsprekend ook uw data een rol spelen. Onze kaarten zijn altijd uniek en op maat gemaakt naar de wensen van de opdrachtgever. De kaarten zijn toepasbaar voor talloze doelen, waarbij degene die de kaart uiteindelijk koopt en gebruikt altijd centraal staat. Voor het produceren van een kaart hanteren en combineren wij de technische mogelijkheden van onder andere MapCreator, SAFE-FME, MAPublisher, LabelPro en Adobe Illustrator.

Met onze programma's zijn wij in staat vrijwel alle conversies uit te voeren. Wij kunnen van bijna iedere databron of willekeurige projectie een (digitaal) halffabricaat of een compleet afgewerkt eindproduct leveren. Vraag ons gerust naar de talloze mogelijkheden.

Naast onze uitgebreide mogelijkheden in ontwerp beschikken wij over eigen plotters zoals een DesignjetHPZ6, een HP310LATEX plotter, HP Pagewide XL 4000 en een landkaartvouwmachine ESTEfold2300 voor Printing On Demand verzoeken.

Wilt u zien hoe een kaart van ons eruit kan zien? Of wilt u gewoon eens langs komen om informatie en uitleg te krijgen over onze kennis en mogelijkheden? Maak dan vrijblijvend een afspraak via info@rskp.nl. Wij tonen u met plezier onze kaartproducten en ontvangen u met Brabantse gastvrijheid op de Taylorweg 8V in Veghel.

Zet de wereld op de kaart!